Saturday, 21 July 2012

nk cita pasal besday aku ~~~

assalamualaikum...
hehe..kepada sesiapa yang membaca blog aku yang x seberapa neh..
lama dah aku x update kan??
x dan n x taw nak update pasal apa..
ni p0n aku rajin sbab curi2 x balik asrama...
.. hehe.. buat jahat skali skal x pa kan??

27-06-1998
tarikh keramat buat aku..
.. besday aku la apa lagi..
nk cita ni
eksited dari tadi lagi nih

... malam sebelum besday aku tuh..
amruna ada abaq kat aku kata dia nak bayaq duit dorm..
.. bendahari la katakan..
dia bagi kat ain 
.. ain bagi kat aku wktu dalam kelas.. aku pon amik duit tu simpan la kotak pensen zip kecik..
malam prep tu amruna mai kat aku, dia kata dia nak duit tu balik..
. aku tanya la sebab apa??
dia kata dia perlukan sngat duit tu..
.. aku pon pi la kat kotak pensel.

jeng jeng jeng
tengok2 duit x dak.... apa lagi amruna marah aq..
aq smpai teriak2 carik duit tu..
depa pekena aku sebenaqnya..

-- bdak laki smua heran tngok aq --
malu kot teriak depan depa..
... bnyak kali aku pusing klas carik amruna rashada..
pnat kot..
dia balik kelas dia gelak kat aku sbab rancangan dia menjadi

JAHAT GILA

esok tu bar dia abq kat aku perkara yang sebenaq..
kejam la..tapi aku sayang depa smua..
hehe

esok tu lam klas bdak laki yg first wish kat aku
AFIQ

afiq mmg bda baek.. dan aku sayang dia sebagai kawan..

waktu nak balik tu.. aku tngah tido..
tiba2 amin kta "bangun"
kononnya cikgu masok la..padahal dak pon
depa nyanyi besday song kat aku..
happy gila tahap baq hang !!

assh ngn mimi kasi aku hadiah teddy bear
besaq kot
 dan aku dapat bnyak hadiah
dari bdak laki pon ada..
serious happy


okay takat ni dulu.. larat nk type dah nih..

kbyeee...


happy besday to me

No comments:

Post a Comment